fbpx
bruid en bruidegom geven een knuffel bij golden hour

Geen clichés, maar "hoe het voelt"...

dat is trouwfotografie a la Hilde

"Nothing is more beautiful than real life."

...how it feels...

dat wil je toch zien in je foto's?!

Wat kan je van mij verwachten?

Als er 1 ding is dat jullie - naast ferme foto's - mogen verwachten van mij is dat ik jullie grootste supporter zal zijn. In alles zal ik jullie aanmoedigen om jullie eigen ding te doen. Want er is niks mis met bepaalde tradities in ere houden...maar als jij er je eigen draai aan geeft wordt het pas écht interessant. Dan wordt het echt jullie dag, jullie feest,... En dat vind ik super inspirerend om te zien!

Dus wil jij een klein intiem feest met maar 30 mensen? Go for it!

Geen urenlange fotoshoot, maar een paar héél persoonlijke beelden op jullie favo locatie? Sure!

Geen viering in de kerk, maar een persoonlijke ceremonie met je blote voeten in het (zee)zand? Why not?

Waar je mij ook mee naartoe neemt, het maakt niet uit. Zolang het 100% jullie ding is, kan ik er een ferm schoon en authentiek verhaal van maken.

Oh ja, en niet te vergeten... Ik ben meestal een en al positiviteit & altijd enthousiast.

Iets met #lovemyjob!

Bruid en bruidegom trouwen tussen de koeien in De Pinte

contacteer me

Een paar favorietjes...

Lieve woorden

contacteer me

Bruid komt de trap af door huwelijksfotografe Hilde Hoebers fotografie

Herinneringen voor het leven

Echte momenten, sfeer en héél veel persoonlijkheid. Elk beeld afgewerkt met een tijdloze edit. Een collectie beelden die jullie instant terugbrengt naar jullie dag.

Wat is inbegrepen in elke collectie?

Allereerst is een virtual meet of een gezellige tête-a-tête bij mij thuis een must om te zien of we een match zijn. Dus daar maak ik met plezier tijd voor! Ook in de maanden voor jullie effectieve trouwdag hou ik graag (virtueel) contact om jullie wilde plannen en voorbereidingen verder te volgen. Na jullie trouwdag ontvangen jullie allereerst een teaser slideshow met jullie beste foto's. Nadien volgt de online galerij - waar alle foto's in staan te blinken - klaar om met 1 klik met iedereen te delen. Tot slot, geen huwelijk zonder een album. Ik geloof in de kracht van prints en herinneringen tastbaar maken. Om dagelijks van te genieten en te delen met diegene die jullie lief zijn. Daarom krijgen jullie een mini album cadeau, in een mooi pakketje afgeleverd bij jullie thuis.

"trouwfotografie a la Hilde"

start vanaf: 1899 euro (1Ou)*

contacteer me

My work

9 jaar fotografe - +125 huwelijken - dat zijn héél veel fotokes om te kijken - enjoy!

This Is Reportage: website