fbpx
bruid en bruidegom geven een knuffel bij golden hour

Wil jij heel graag...

Openingsdans Aulnenhof Landen door huwelijksfotografe Hilde Hoebers fotografie

amai ja

"10/10 Hilde! De foto's tonen ons hoe we echt zijn, de kleuren zijn prachtig en er zit zoveel gevoel in! Het was supertof, we hebben ervan genoten :)"

Annelies & Tijl

dat is trouwfotografie a la Hilde

Verder kijken dan de clichés, met een open blik en héél veel buikgevoel, dat is mijn taak als jullie fotograaf. Want hoe het voelt om te trouwen, dat is voor iedereen anders. Daarom gaat trouwfotografie veel verder dan de klassieke beelden van de 'kus in het stadhuis' of de 'first look'.

Ik ga tot het uiterste voor elk beeld dat een echt verhaal vertelt.

Die momenten zijn heel vluchtig, maar wil je voor geen geld missen.

Fotografie is zoveel meer dan wat snapshots nemen, en een huwelijksfotograaf moet net iets verder kijken dan zijn neus lang is.

Het is jullie unieke dag.

En dat moet te zien zijn in jullie foto's.

Een knipoog van je bestie, je papa die toch even een traan moet laten, ...

contacteer me

BASIC COLLECTION

kennismakingsgesprek

contract & alg. voorwaarden

pick my brain calls

trouwfotografie 10u*

custom slideshow

mini-album 20/20

1950

incl.btw

(*kortere reportage? Contacteer me voor de opties!)

ik wil meer weten

waarom zou je anders de moeite doen om een professional in te huren?

Yes, dat wil ik!

als jij onze foto's maakt?

mijn magic numbers

(na 11 jaar huwelijksfotografie)

TO FOTOLOVERS EVERYWHERE

EVERY STEP OF THE WAY (AND YES, EVEN ON THE BIG DAY!)

Als er 1 ding is dat jullie - naast ferme foto's - mogen verwachten van mij is dat ik jullie grootste cheerleader zal zijn. In alles zal ik jullie aanmoedigen om jullie eigen ding te doen. Want er is niks mis met bepaalde tradities in ere houden...maar als jij er je eigen draai aan geeft wordt het pas écht interessant. Dan wordt het echt jullie dag, jullie feest,... En dat vind ik super inspirerend om te zien!

DUS WIL JIJ VEEL LIEVER...

-een klein intiem feest met maar 30 mensen? Go for it!

-geen urenlange fotoshoot, maar een paar héél persoonlijke beelden? Sure!

-geen viering in de kerk, maar een persoonlijke ceremonie in een bos? Why not?

Waar je mij ook mee naartoe neemt, het maakt niet uit. Zolang het 100% jullie ding is, kan ik er een ferm schoon en authentiek verhaal van maken!

Benieuwd naar hoe jouw droomscenario eruit ziet.

Kom het me snel vertellen!

vertel me je plannen!

BASIC COLLECTION

kennismakingsgesprek

contract & alg. voorwaarden

pick my brain calls

trouwfotografie 10u

custom slideshow

mini-album 20/20

1950

incl.btw

(*tussen november en april ook kortere reportages mogelijk.)

ik wil meer weten

ZULLEN WE AFSPREKEN...

YOU DO YOU.

En ik zal dat gewoon fotograferen.

dit is alvast wat er gebeurt als je me contacteert

3

1

2

PETIT COMITé

CONTACT HOUDEN

CADEAUTJESTIJD

Na jullie 'big day' volgen er een heleboel cadeautjes: uiteraard de teaser slideshow & de online galerij, maar naast de digitale collectie bestaat er ook een albumcollectie om verliefd op te worden. En again, een cadeautje in de vorm van een mini album, in een mooi pakketje afgeleverd bij jullie thuis.

Allereerst is een virtual meet of een gezellige tête-a-tête bij mij thuis een must om te zien of we een match zijn. Dus daar maak ik met plezier tijd voor. Vervolgens overlopen we jullie planning & wensen. We zoeken samen welk pakket het best bij jullie past.

Na betaling van een voorschot is jullie datum geboekt.

Ook in de maanden voor jullie effectieve trouwdag hou ik graag (virtueel) contact om jullie wilde plannen en voorbereidingen verder te volgen. We worden best ook social friends - aka IG en mailing - zodat jullie al m'n beste trouwtips, fijne vendors en updates uit de wedding business meekrijgen.

ik zie dat helemaal zitten

REVIEW TIME

aka wat m'n fanclub zegt

contacteer me

Een paar favorietjes...

This Is Reportage:

website

Toost met alle gasten op de tuinreceptie door spontane fotografie Antwerpen Hilde Hoebers

meer Hilde

contacteer me