Let’s Walkietalkie

Kasteel La Motte Dilbeek


Warm netwerken

Een heerlijk initiatief van Nele Van Hoeymissen (Compagnonne) en Evi De Bisschop (Dok 3).

https://www.letswalkietalkie.be/

  • Boeiende talks
  • Lekkere hapjes
  • Enthousiaste mede-ondernemers

Voor deze eerste editie te Dilbeek (Kasteel La Motte) werden we verwend met boeiende talks van Veerle (çava çava!), Evi (Dok3) Nele (Compagnonne) Jonathan en Senne (Sanoliving), Anne (Maison Slash) en Hilde (Stories of Yes, yours truly). Er was nog wat extra entertainment voorzien, nl. het leuke spelletje “Happy Salmon” door Gerbrand (Gerbsboardgames) En niet te vergeten: lekker fingerfood van Zeste & mocktails van Joe’s Catering. Heerlijk! Ik heb al zin in de volgende editie! (Check hem hier op Let’s walkietalkie !)

Geniet je mee van deze wervelende eerste editie? Klik op de play-knop en maak het je gemakkelijk. Enjoy!

READY TO

CONNECT?

Hey, ik ben Hilde!

En ik pak het graag net een beetje anders aan. Want clichés zijn niet aan me besteed. Brand stories – aka jouw verhaal, passie en warm welkom in één – maak ik daarom helemaal op maat van jouw vibes.

Interesse in een samenwerking voor jouw onderneming? Ik hoor graag van je. Contacteer me via onderstaande knop en je hoort me snel terug! Of gebruik tem 23/11/23 de speciale walkietalkie deal en krijg 20% korting.

CONTACTEER ME

Foto’s van de eerste editie downloaden? Dat kan hier.

Wil je graag een foto online gebruiken? Dat mag zeker! Het is heel erg fijn als je mij credits geeft door een tag met mijn naam @ hildehoebers.

Jouw atelier, workshop of ambacht in beeld? Let’s go!

In actie: Veerle franqui – Cava cava

De enige cliché info op deze site.

  • Hilde Hoebers Fotografie, Laarhofstraat, 2627 Schelle (Antwerpen), BTW nr: BE0847883334

© Hilde Hoebers – Stories of Yes 2023