fbpx
Bruid en bruidegom geven een knuffel in Chateau Pironne Nieuwkerken-Waas door Hilde Hoebers fotografie

15/12/2022

Huwelijk in Chateau Pironne in Nieuwkerken-Waas

Ik was er niet bij toen Kevin aka de 'coca-cola-boy van de apotheekwereld' en Eline elkaar voor het eerst ontmoeten. Maar ik kan je wel vertellen hoe ze trouwden bij Chateau Pironne in Nieuwkerken-Waas :-) Eline en Kevin kwamen op m'n pad toen Stefanie (wedding planner bij Moments en More) me een email stuurde. Of ik nog vrij was op 27/8/2022 en naar het mooie Nieuwkerken-Waas wilde afzakken? Sure! Enkele dagen laten had ik al een virtuele meet met Eline en Kevin & the family. En zoals dat meestal gaat, voor je het weet is DE dag er.

Ik herinner me vooral:

Dat een broer bij je hebben handig is om je te helpen met je das (maar dat je geen advies moet verwachten over hoe een boutonnière moet opgespeld worden)/ dat 3 kinderen op je trouwdag druk, maar ongelofelijk leuk (en nooit saai) is!/ dat Chateau Pironne een supermooie venue is (en ik heb al véél venues gezien!) / dat Eline en Kevin de liefste zijn, want ze gaven me een me-time cadeau op het einde van hun dag!

Openingsdans: Nick Cave & The Bad Sead - The ship song

Fijne vendors

Trouwkleed: Rembo Styling
Kostuum bruidegom: De Waele uit Sint-Niklaas
Make-up: Annouk Van Rooten
Kapsel Eline: hair artist Shana
Welkomstbord, menukaarten, naamkaartjes: Kristof Rasschaert, Kontrast
Wedding Planner: Stefanie van Moments and More

Locatie: Chateau Pironne

 

 

 

REVIEW na de slideshow

‘Hey Hilde!
Tussen de avondshift door met eten maken, eten geven, voetbaltraining 1, voetbaltraining 2, is het ons toch gelukt om de slideshow ondertussen al 2 maal te bekijken 😉 We worden meteen terug gecatapulteerd naar 2 weken geleden! Wat een leuke foto’s die al veel leuke herinneringen opnieuw naar boven brengen. Wij kijken alvast uit naar meer! 🙂 En de familiefoto: CHECK! 😉 Super hard bedankt alvast en tot snel!

Groetjes,
Kevin & Eline, 2 voetbalhooligans & 1 mopperpeuter’

Hilde Hoebers is een fotografe gespecialiseerd in ongedwongen, pure documentaire huwelijksfotografie en familiefotografie.
Ze is gevestigd in Schelle (bij Antwerpen). Ben je op zoek naar spontane fotografie in Antwerpen (en ver daarbuiten) contacteer me dan snel hier!

Contacteer me

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT