fbpx

2 day wedding | Anaïs en Xander uit Tienen

Hey Hilde, wij zijn Xander en Anaïs, 8 jaar samen en sinds juli ’21 verloofd. In juni 2022 trouwen wij, gesplitst over 2 dagen: op 10 juni de burgerlijke trouw met dichte familie & vrienden, receptie en diner; op 11 juni organiseren we een groot feest. Wij zijn grote fan van spontane foto’s, die tonen hoe ‘wij’ zijn, en hebben het niet zo op cliché en overgeposeerde foto’s. Wij denken dat jouw stijl hier mooi bij aansluit.”  Jongens, ik ga het niet onder stoelen of banken steken: I love a 2 day wedding! Ik was dus super enthousiast toen Anaïs me contacteerde in de winter van 2021 om hun ‘2 day wedding’ in Tienen te fotograferen!

Een half jaartje later was het al zover. In opperbeste stemming reed ik vrijdagochtend richting Tienen om de ‘getting ready’ en de burgerlijke trouw in het stadhuis vané Tienen te fotograferen. Wat me direct opviel was de super hechte band die Anaïs met haar 2 zussen en mama heeft. Mooi om te zien! Ondertussen vraag je je misschien af waarom ik nu zo graag een “2 day wedding” fotografeer? Een van de redenen is dat ik het enorm fijn vind om op dag 2 terug te keren naar een hoop bekende gezichten. En ondertussen is iedereen mekaars aanwezigheid gewoon en zie ik – als ik de dag ervoor tenminste een beetje mijn best heb gedaan – alleen maar vrolijke mensen die blij zijn om me terug te zien. Een win-win situatie voor iedereen dus!

Dus ja, what can I say…Dag twee heb ik met héél véél goesting gefotografeerd. Anaïs en Xander gingen feesten in het Aulnenhof in Landen, en ik mocht mee. De zon was van de partij en scheen de hele avond lang. Ideaal weer voor een creatieve ‘golden hour’ shoot. Ook de receptie baadde in de zon, de binnenkoer van Aulnenhof was gewoon een gewéldige plek om een hele avond te vertoeven. Eindigen deden we met een paar pakkende speeches o.a van de zussen van Anaïs en de 2 broers & zus van Xander. Tot slot voerde Anaïs en haar 2 zussen een verrassingsact op voor hubbie Xander. De max!

Trouwlocatie: Aulnenhof Landen

Hieronder een paar van mijn favorieten van de ‘2 day wedding’ aka het huwelijk van Anaïs en Xander uit Tienen!