fbpx

DAY IN THE LIFE

Een full day in the life - een dag uit je leven - kan je het best beschrijven als een unieke momentopname van je gezin, zoals het is op dit moment in de tijd. Van typische gewoontes tot maffe snoeten, van troostknuffels tot gekke hobby's. Maak jij soms stiekem "foto's" in je hoofd? Momenten waarop je denkt: "wat ik NU zie, dat wil ik echt voor altijd onthouden"... Die beelden probeer ik voor jou te maken.

We spreken af bij jou thuis of gaan op daguitstap/vakantie. Voor het ontbijt sta ik - enthousiast - aan de deur, en ik volg de hele dag mee. Als het bedtijd is ga ik terug naar huis, met héél veel herinneringen in m'n tas.

Jij (again):

-ruimt je huis niet op voor mij

-laat je feestkleren in de kast

-mag helemaal jezelf zijn

nothing is better than real life.

Full day in the life

12u - 995 euro

excl. km en excl. digitale beelden

Ik wil boeken!

Ik maak voor jou een persoonlijke slideshow, zodat jij rustig kan kijken en kiezen welke beelden jij wil hébben !

Betalen in 2 of 3 schijven is mogelijk.

Deze formule is niet mogelijk voor een trouwreportage.

Full Day in the life sessie (12u)

Shoot fee

995 euro

*excl. digitale beelden

Ik wil dit!

* Ik maak voor jou een persoonlijke slideshow, zodat jij rustig kan kijken en kiezen welke beelden jij wil hébben ! Beelden kunnen nadien aangekocht worden. Er zijn 3 pakketten beschikbaar.

betalen in 2 of 3 schijven is mogelijk.

Deze formule kan niet gebruikt worden voor een trouwreportage.

Ik kom 12u fotograferen EN

jij mag 12u weggeven!!!

Deze actie eindigt over

Ik wil dit ook!

TErug naar

alle opties