fbpx

Fotografie

a la Hilde

Hier kan je alles terugvinden over trouwfotografie, familiefotografie, business shoots en m'n creatieve persoonlijke projecten.

Trouwverhalen

all the feels

Trouwverhalen zoals ze echt zijn: spannend, grappig, persoonlijk en écht. Van een zenuwachtig knipoogje naar je 'bestie' tijdens het klaarmaken tot een loeiharde JA op het gemeentehuis. Ik ben je ogen en je oren doorheen de dag en leg vast hoe jullie trouwen. Want elke trouw is uniek op zichzelf. En poseren? Daar doen we niet aan. 'Een vlieg aan de muur'? Ben ik ook niet. Ik bén aanwezig, maar ik val gewoon niet (meer) op. Want jullie kennen me ondertussen en vertrouwen me voor 100%.

Benieuwd naar wat dat geeft? ->

meer trouwverhalen

Familietijd

nothing is better than real life

meer familieverhalen

Business boss

Show yourself as you are

What can I say. Ik hou van eerlijk en echt. Je niet anders voordoen dat je bent. Want dat is zo mooi en zo krachtig. Dus geen fake poses, of dingen die niet bij je passen. Just you, as you are. Ik zorg ervoor dat we het beste in jou naar boven halen en jouw 'brand voice' helemaal duidelijk wordt voor jouw klanten!

En psst: je kleren mag je ook helemaal zelf kiezen. Want ze zeggen meer over jou dat eender welk prachtig mooi kleed waar ik mee af zou kunnen komen. ;)

Meer business verhalen

Persoonlijke projecten

Ik hou van verhalen van mensen.

Unieke, of nog niet eerder vertelde verhalen.

Ik ga ernaar op zoek, ze voeden mijn creatieve brein en dagen me uit om elke keer weer m'n grenzen te verleggen.

Ben je al curieus?

Coming soon!

Welk verhaal wil jij dat ik voor jou vertel?

Contacteer me

Alle opties