fbpx

Day in the life

#WAT?

Het dagelijkse leven van jullie gezin in al zijn eenvoud is 100% uniek. Dat kan je niet in scene zetten. Voila, dat is meteen de essentie van een "day in the life" reportage. Ik volg jullie gedurende de normale bezigheden van de dag, maw ik ben er fysiek bij maar neem niet actief deel en geef geen richtlijnen. Hoe jullie de dag starten aan de ontbijttafel en alle avonturen die nadien volgen (wat een dag met kids = altijd een avontuur). The good and the bad. Alles hoort erbij. Enkel op die manier kan ik een authentieke moment-opname maken van jullie gezin.

Een stukje geschiedenis om voor altijd te koesteren.

Kids en foto's, het is soms een moeilijke combi. Je kent het wel... Ofwel willen ze héél graag poseren (=de zotste gezichten eerst) OF willen helemaal niét op de foto. Problematisch, want een 'day in the life' reportage draait vooral om de kids en hoe ze zich "au naturel" gedragen.

Maar no worries, na jaren ervaring heb ik wel een aantal manieren gevonden om hiermee om te gaan. Belangrijk is dat ik niet meteen een camera bovenhaal maar even de tijd neem om hen te leren kennen. Rustig wat vertrouwen opbouwen is héél belangrijk. Tijdsdruk is geen goed idee. Een 'day in the life' reportage is daarom minimum 3u lang.

Zie je graag nog wat meer beelden?

Ja meer van dit!