Well hello again! Lang geleden dat ik nog een blogje online heb gekregen. Maar deze babyreportage kon ik jullie echt niet onthouden.

Mijn hart maakt altijd een klein sprongetje als ik gevraagd wordt voor een newborn- of babyshoot. Nieuw leven mogen vastleggen is gewoon héél speciaal. Voor mezelf ook heel herkenbaar, want ik heb zelf nu 2 kindjes, een meisje van bijna 5 en een jongetje van 4 maanden. Ik weet hoe fantastische &  pittig die eerste maanden met een baby’tje zijn. Tegelijkertijd vinden er ook grote veranderingen plaats op héél korte tijd. Doordat ik het zelf ook heb meegemaakt weet ik perfect welke beelden ik voor hen wil maken. Beelden die hun herinneringen zullen ondersteunen. Beelden die later ze samen kunnen bekijken…

Hieronder een kleine selectie van de reportage die ik heb afgeleverd. Het lieve ventje Felix was 3 maanden oud ten tijde van deze shoot. (een ideale leeftijd om te shooten want er is al behoorlijk wat interactie te zien – lees: guitige lachjes, gekke snoeten, ogen die alles volgen…)

Enjoy!

Pssssstt: met de kortingcode “bye baby” (what’s in a name haha) kan je nu een babyshoot zoals deze boeken aan 20% korting (enkel op weekdagen) !

Contacteer me via info@hildehoebers.com om jou datum vast te leggen!