fbpx

DAY IN THE LIFE

Dat zeg ik meestal als iemand me vraagt: "Wat is dat nu juist, een day in the life reportage"? Meestal vertel ik er dan ook nog bij dat ik ondertussen fantastische foto's maak van alle kleine en grote avonturen die we beleven. Meestal, als ik het niet vergeet.

En hoe ziet dat er dan uit?

slideshows for the win

10 jaar familiefotografie à la Hilde.

dat wil ik ook

"Opnieuw enorm tevreden over de shoot. Je bent er weeral in geslaagd om echt het gevoel vast te leggen van Roxanne's doopfeest. Als je spontaniteit wil, moet je echt bij Hilde zijn. Voor ons dus maar 1 adres voor al onze belangrijke momenten."

An & Bryan

dat je behoefte hebt aan een pauzeknop.

dat je schrik hebt om te vergeten hoe het nu is.

dat je je kids als ze uitvliegen een karrenvracht aan tastbare herinneringen wil meegeven.

dat je van diezelfde kinderen over 20 jaar niet de vraag wil krijgen:

ah mama, en waar was jij eigeNlijk? (oh de ironie, behind the camera baby)

ik wil een pauzeknop

meer over Hilde

Ik maak voor jou familiefoto's zoals je ze nog nooit hebt gezien.

Foto's die je niet alleen vertellen hoe jouw kids er uiterlijk uitzien, maar die vooral hun karakter en zotte kantjes higlighten. Denk maar aan hun gekke bekken & hun denkbeeldige spelletjes. Maar ook hoe jij mama / papa bent, hoe je hen troost als ze verdrietig zijn, en hoe graag ze gezien zijn.

Waaruit kan je kiezen?

formules & collecties

HIT PLAY TO WATCH

check it out!

zo'n 'day in the life' album?

brochure

downloaden

"Hey dag Hilde,

Wat hebben we genoten van onze persoonlijke slideshow. We hebben al gekeken, opnieuw gekeken en nog eens gekeken. En elke keer werd de glimlach op ons gezicht nog een beetje groter. Bedankt voor de prachtige foto's, maar ook nog eens voor de hele fijne dag. Die dag zal nog lang gekoesterd worden (en waarschijnlijk nog een pak langer door de mooie foto's). Een dikke merci en misschien tot later, als de kindjes weer wat groter zijn.

Warme groetjes,"

Maarten en Febe

Wil je alles weten over day in the life shoots, de collecties & de goodies uit de printshop? Vraag hier de brochure aan!

ja stuur mij die brochure!

BEN JE MEE??

Emoties +++

GEEN PINTEREST

op commando lachen

Iedereen is blij als de kinderen blij zijn, maar ook als ze het eens uithangen of kabaal is dat ok. Want dat hoort er nu eenmaal bij.

En ja, dat mag ook in beeld komen.

Emoties for the win. It's all good.

Als je graag op elkaar afgestemde outfits wil dragen & bij een prachtig kasteel foto's wil maken,

ben ik waarschijnlijk niet de fotograaf voor jou.

Real life is THE BEST, en zoveel mooier dan eender welke pose uit het boekje.

Spontane day in the life fotografie is heerlijk, net omdat het je een eerlijke inkijk geeft in je eigen every day life. Waar er geen fotograaf rondloopt.

Dus - met m'n hand op m'n hart - op commando lachen, kijken naar de camera en poseren moet echt niet. #sigh

dit is helemaal

m'n ding

want ik ben vanaf nu full-time fotograaf!

The Deal

Boek je een sessie in de lanceringsmaand dan VERDUBBEL IK DE UREN van je sessie naar keuze.

Jep, call me crazy!

vb: boek je me voor een halve DITL dan krijg je me ineens een héle dag (willen of niet.)

Ferm detail: boek je me voor een full DITL, dan blijf ik geen 24u maarrrr dan mag jij me ook

aan iemand weggeven voor een full DITL.

(Vlug boeken, voor ik me bedenk!)

Deze dEAL eindigt over:

en pssssttt....

! COMING SOON !

NEW!

NEW!

MINI SHOOTS

ABBONEMENTJE HILDE

2 of meer shoots in hetzelfde jaar.

met special pricesss!

30 min

Vaste data en locatie

1 gezin

Data komen binnenkort online. Hou je mailbox in het oog!

We spreken af bij jou thuis en van daaruit starten we met de activiteiten die jij & je gezin meestal doen of gepland hebben. Kom ik 's ochtends, dan is dat vb ontbijten of aankleden...enz. Qua voorbereiding is er dus geen werk. Je huis moet niet opgeruimd zijn, en matching outfits zijn ook zeker niet nodig. Een #niksmoetallesmag mentaliteit dus. Ik fotografeer spontane interacties, mooie momenten en maak ook altijd een paar spontane familieportretten. Op die manier kan ik nadien authentieke beelden afleveren vol verhaal en emotie.

Hoe verloopt een 'day in the life'? Moeten we iets voorbereiden?

Een aantal keer per jaar organiseer ik "Meet & Shoot" sessies. Dat zijn mini shoots ('45) op een buitenlocatie waarbij we elkaar leren kennen en super spontane foto's maken. Nadien kan je vrijblijvend foto's aankopen. Als je wil weten wanneer de eerstvolgende Meet & Shoot sessies zijn, klik dan hier even.

Doe je ook kortere shoots?

Ontmoeten wij (& de kinderen) jou voor de shoot?

Een verkennende online call is zeker mogelijk en is inbegrepen bij de boeking. Tijdens deze call kunnen we alvast virtueel kennismaken en ev. een aantal vragen beantwoorden.

Welke soort foto's mogen we verwachten van een 'day in the life' shoot?

Het allerbelangrijkste voor mij is dat jullie jezelf herkennen in de beelden die ik maak, en dat de shoot een fijne ervaring is voor iedereen. Een familiereportage bevat veel emoties en karakter. Als je nadien terug naar de beelden kijkt, voelt het alsof je echt terug in het moment bent. De stijl en bewerking is deze die je overal op m'n website kan zien. Geen al te gekke presets of rare bewerkingen, maar mooie kleuren en pure zwart-wit beelden. (fan van zwart-wit!)

Hoeveel digitale foto's krijgen we nadien? Zijn deze foto's in hoge resolutie?

Na de shoot krijg je als eerste een slideshow te zien. Die bevat alle beelden uit de shoot. Na deze slideshow kan je kiezen uit 2 of 3 collecties digitale beelden met printkrediet, waarbij de grootste collectie alle beelden bevat. Je kan dus zelf kiezen hoeveel beelden je wenst aan te kopen. Gemiddeld bevat een volledige reportage van 4u tussen 120 en 150 beelden, en een reportage van 10u tussen 250 en 350 beelden. Bij een halve day in the life zijn er 5 beelden inbegrepen in de shoot fee. Alle info betreffende de collecties krijg je op voorhand, tijdens een kennismakingscall / bij het boeken van de shoot.

Vindt een 'day in the life' shoot altijd bij ons thuis plaats?

Nee, een 'day in the life' shoot kan perfect op vakantie aan zee, in een feestzaal, in het ziekenhuis (bij een geboorte) of op eender welke andere locatie plaatsvinden. Het moet gewoon een 'logische' locatie zijn, die om een welbepaalde reden is gekozen. Een 'day in the life' vindt niet plaats in een studio setting.

ik heb nog een vraag

ik wil de brochure

Wil je snel een vraag stellen? Stuur me dan even een whatsapp bericht via +32478449301