Een zomerse outdoor trouw in Kortenberg

3 dingen die deze zomerse trouw gewéldig maakten

1. Een gebalanceerde planning & weinig ‘onderweg’ tijd: alles vond plaats in Kortenberg city. Feestzaal ‘De Venkel’ en het gemeentehuis van Kortenberg liggen op nog geen kilometer van mekaar.

2. Een super leuke outdoor ceremonie – in mekaar gestoken door de vriendenkring van Sophie en Thomas – zorgde voor de persoonlijke touch die nodig is om veel sfeer en hilariteit te creëren.

3. Iedereen op z’n gemak: Sophie en Thomas trouwden op hun eigen manier: in hun eigen dorp, op een zomerse dag, niet teveel formaliteiten maar héél veel kameraadschap en sfeer. Iedereen voelde zich dus helemaal op z’n gemak.

Geniet je mee van hun verhaal?

THOMAS

Een sportieve kinésist met een grote lach, dat is Thomas hélemaal. Hij leerde Sophie kennen op de atletiekpiste, want ze waren op dat moment beide competitief bezig met hardlopen. Hij kijkt er heel hard naar uit om met Sophie te trouwen.

SOPHIE

Een sportieve podologe met een groot hart. Dat is Sophie ten voeten uit. Ook zij is helemaal klaar voor om met Thomas te trouwen en er een heerlijk feest van te maken.

LIEVE WOORDEN

De foto’s zijn fenomenaal, Hilde. Helemaal zoals we zijn, en helemaal hoe onze dag was.

Helden van de dag


DE LOCATIE

Feestzaak ‘De Venkel.’

https://devenkel.be