fbpx

Oepsss... deze actie is helaas ten einde...

alle info hierzo

2012 was het jaar dat ik voor het eerst een professionele camera in m'n handen had. Back in the day deden we niets anders dan zelfportretten maken en ze op Flickr zwieren, nu pakken we het (iets) professioneler aan.

Ma jongens, 10 jaar Hilde Hoebers fotografie. 10 jaar! Het is onvoorstelbaar, en ik had je nooit geloofd als je me toen had verteld waar m'n passie (Jeroen zegt: obsessie) voor fotografie naartoe zou leiden.

Dat die passie me zo ongelofelijk hard zou pushen, om te blijven verbeteren en bij te leren. Om niet op te geven als het ff moeilijk werd & om niet te twijfelen aan mezelf en m'n visie over familiefotografie. Want ik geloof echt dat authentieke beelden van je gezin/geliefden hebben ongelofelijk waardevol is. Dat ze helpen om te herinneren, te vieren, lief te hebben en te rouwen. En dat ze je uiteindelijk ook helpen om dichter bij jezelf te komen.

"Foto's helpen je niet alleen herinneren, maar leren je vooral heel veel over...jezelf"

ik wil ook zo'n foto's!

de voorwaarden

de deal

Contacteer me via de knoppen op deze pagina (alle wegen leiden naar Rome, alle knoppen leiden dus naar mij).

Belangrijk: zet in het onderwerp

"10 JAAR HILDE".

(we hebben namelijk een virtuele teller)

10 % korting op de shoot fee van alle familieshoots & business shoots EN 10% op alle collecties (digitale foto's + printkrediet) die je na afloop kan kiezen.

Voorbeeld

Familieshoot 1,5u

250 euro shoot fee -10% korting= 225 euro

+ collectie 1= 200 euro -10% korting= 180 euro

totaal: 405 euro ipv 450 euro

Boek je shoot

download de brochure

heb je een snelle vraag of wil je een datum checken? Contacteer me even via whatsapp +32 478449301

De opties

business shoots & portretten

alle familieshoots zoals day in the life, doopsel, communiefeest, geboorte, verjaardagsfeest...

Nog een paar statistieken...

(ongelofelijk leuk maar tijdrovend om op te zoeken.)

happy family clients

happy wedding couples

happy business clients

148

14

59

U next?

yes, Ik wil daar ook bij!

contacteer me

Download de brochure

The Faq (gotta have em)

Familieshoots

We spreken af bij jou thuis en van daaruit starten we met de activiteiten die jij & je gezin meestal doen of gepland hebben. Kom ik 's ochtends, dan is dat vb ontbijten of aankleden...enz. Qua voorbereiding is er dus geen werk. Je huis moet niet opgeruimd zijn, en matching outfits zijn ook zeker niet nodig. Een #niksmoetallesmag mentaliteit dus. Ik fotografeer spontane interacties, mooie momenten en maak ook altijd een paar spontane familieportretten. Op die manier kan ik nadien authentieke beelden afleveren vol verhaal en emotie.

Hoe verloopt een 'day in the life'? Moeten we iets voorbereiden?

Nee, het kan ook korter. Een 'day in the life' reportage kan vanaf 1,5u duurtijd. De shoot fee voor deze reportage bedraagt 250 euro. Het maximum aantal uren is 12u dwz van ontbijt tot bedtijd. De shoot fee bedraagt dan 995 euro.

Kan ik je enkel boeken voor een hele dag?

Ontmoeten wij (& de kinderen) jou voor de shoot?

Een verkennende online call is zeker mogelijk en is inbegrepen bij de boeking. Tijdens deze call kunnen we alvast virtueel kennismaken en ev. een aantal vragen beantwoorden.

Welke soort foto's mogen we verwachten van een 'day in the life' shoot?

Het allerbelangrijkste voor mij is dat jullie jezelf herkennen in de beelden die ik maak, en dat de shoot een fijne ervaring is voor iedereen. Een familiereportage bevat veel emoties en karakter. Als je nadien terug naar de beelden kijkt, voelt het alsof je echt terug in het moment bent. De stijl en bewerking is deze die je overal op m'n website kan zien. Geen al te gekke presets of rare bewerkingen, maar mooie kleuren en pure zwart-wit beelden. (fan van zwart-wit!)

Hoeveel digitale foto's krijgen we nadien? Zijn deze foto's in hoge resolutie?

Na de shoot krijg je als eerste een slideshow te zien. Die bevat alle beelden uit de shoot. Na deze slideshow kan je kiezen uit 3 collecties digitale beelden met printkrediet, waarbij de grootste collectie alle beelden bevat. Je kan dus zelf kiezen hoeveel beelden je wenst aan te kopen. Alle info betreffende deze collecties krijg je op voorhand, bij het boeken van de shoot. Zie ook hier bij de algemene info.

Vindt een 'day in the life' shoot altijd bij ons thuis plaats?

Nee, een 'day in the life' shoot kan perfect op vakantie aan zee, in een feestzaal, in het ziekenhuis (bij een geboorte) of op eender welke andere locatie plaatsvinden. Het moet gewoon een 'logische' locatie zijn, die om een welbepaalde reden is gekozen. Een 'day in the life' vindt niet plaats in een studio setting.

Business shoots

Ik heb verschillende soorten portretten nodig voor de verschillende social media en m'n website. Kan dat allemaal in 1 sessie?

Tuurlijk! Een goede voorbereiding is alles, daarom plannen we voor de shoot een verkennende call in waarbij we al jouw noden bekijken. (inbegrepen in het tarief) We maken dan een zo efficiënt mogelijke planning op. We checken zeker de haalbaarheid binnen het business shoot concept & geef je hierbij een realistische tijdsinvestering mee.

Net zoals bij m'n familieshoots ga ik bij business shoots volop voor authentieke beelden. Daarom zal ik steeds voorstellen om bij jou in het bedrijf (of waar je je werkzaamheden uitvoert) af te spreken. We slaan daarbij 2 vliegen in een klap: jij bent meer op je gemak in je natuurlijke habitat én je omgeving rijmt volledig met het verhaal dat we willen vertellen over jou. Makes sense, right?

Waar spreken we af om business portretten te maken?

Ik heb nog een andere vraag

Wil je snel een vraag stellen? Stuur me dan even een whatsapp bericht via +32478449301